Pharos fa un homenatge a Maria Mercè Marçal al vermut-tertúlia de La Carbonera

Olga Folch i Miquel

L’Associació Cultural Pharos ha fet una lectura de poemes de Maria Mercè Marçal a La Carbonera. Aquesta llibreria del Poble Sec inaugura amb Pharos els vermuts literaris, que se celebraran cada diumenge a les 12 del migdia. Avui n’ha estat protagonista Maria Mercè Marçal, en homenatge al vintè aniversari de la seva mort.

Els representants de Pharos han introduït el recital explicant un dels objectius de l’organització, “donar a conèixer poetes amb voluntat de transformació social, que hagin tingut molt impacte per les seves idees”. És el cas de Maria Mercè Marçal, pionera en el moviment feminista a Catalunya.

Seguidament, s’ha recitat una selecció de poemes dels seus llibres. Entre ells: Bruixa de Dol, Sal oberta o Res no et serà pres. També s’ha llegit la introducció del seu llibre La Passió segons Réne Vivien i un recull de sonets eròtics. Un cop acabada la lectura, els veïns del barri han fet el vermut i han pogut parlar amb els membres de l’associació.

Begonya Pelegrín, membre de Pharos, explica que a l’associació se centren sobretot en poesia i sovint l’intenten combinar amb música. Sempre busquen locals adequats al tipus d’activitat que tenen preparada. En el cas de La Carbonera, ja els coneixien i els han convidat directament a fer la tertúlia.

 

 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s