Enric Sabarich presenta a l’Alibri “Retorno a Rennes-Le-Château”

Olga Folch i Miquel

L’escriptor i historiador Enric Sabarich presenta a la llibreria Alibri Retorno a Rennes-Le-Château. Amb aquest treball l’autor vol desmentir els mites entorn el poblet francès, que ha estat font d’inspiració de novel·listes i lloc de pelegrinatge de molts curiosos seduïts pel misteri.

La presentació ha estat introduïda per Víctor Amela. El periodista ha explicat les històries que l’imaginari popular i els escriptors han alimentat durant anys. Segons la llegenda, fa un segle, el rector de Rennes-Le-Château hi va trobar un tresor i va descobrir-hi un secret ocult. Secret que el relacionaria amb Maria Magdalena. De fet, Dan Brown en parla al seu best-seller El codi Da Vinci. Gràcies a aquesta i a d’altres novel·les, s’ha convertit en una destinació turística, que atrau fins i tot a aquells que hi busquen extraterrestres.

Enric Sabarich ha començat la seva intervenció explicant els relats populars, que seguidament ha anat desglossant i desmentint. També ha recalcat la voluntat de documentar falsament la història de Rennes-Le-Château. Finalment, l’escriptor ha dedicat el seu llibre als assistents.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s