L’Altra Editorial fa parada a La Carbonera per valorar els quatre anys de trajectòria

Olga Folch i Miquel.

La propietaria de L’Altra Editorial, Eugènia Broggi, va visitar La Carbonera el passat dijous 8 de febrer. Amb la voluntat de repassar els quatre anys de recorregut, Broggi va seure en una taula rodona amb dos escriptors que hi publiquen: Yannick Garcia i Jordi Nopca. En un moment on “les bases de la casa comencen a ser sòlides”, Broggi va aprofitar l’ocasió per revelar algunes sorpreses que prepara l’editorial.

Foto bona 1
D’esquerra a dreta: Jordi Nopca, Eugènia Broggi i Yannick Garcia

Yannick Garcia i Jordi Nopca van destacar orgullosament el bon tracte de l’editorial amb els escriptors. Yannick explica que amb L’Altra va descobrir com funciona de veritat una editora, “es preocupa pels llibres però també vol que estiguis bé”. Tots dos van ser guanyadors del Premi Documenta, que concedeix l’editorial juntament amb la llibreria Documenta als escriptors joves per ajudar-los a aconseguir més ressò.

 

Broggi, per la seva banda,  va anunciar que l’editorial encetarà una campanya de reivindicació d’Stephen King amb la publicació en català del seu llibre On Writing. Entre algunes de les altres sorpreses, hi ha també la traducció d’un clàssic americà A tree grows in Brooklyn de Betti Smith.

Foto bona 2
Yannick Garcia va publicar ‘La nostra vida vertical’ a L’Altra Editorial l’any 2013

L’editora va comentar la forta presència d’autores entre les obres publicades. Ara bé, aquest no és un fet premeditat; no havia estat pensat a tall de reivindicació, sinó que se n’ha adonat a posteriori.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s