LLIBRERIES

Aquí hi podreu trobar les llibreries que anem visitant

 

La Carbonera

IMG_9855

Aquesta llibreria va obrir el passat octubre al carrer Blai, al cor del Poble Sec. La Carbonera té un objectiu clar: promoure la cultura com a mitjà de cohesió dels veïns. Amb un punt de vista local i en forma de cooperativa aposta per un model de llibreria al servei del barri.

https://carbonera.cat/

 

 

 

 

 

La Impossible

laimpossiblemillor

La Impossible  fa cinc anys que s’especialitza en les publicacions catalanes. Situada al carrer Provença, és un aparador de les novetats editorials en narrativa i assaig.

http://www.laimpossible.cat/

 

 

 

La Inexplicable

IMG_2389La Inexplicable es una librería literaria situada en el barrio de Sants. Abrió sus puertas en noviembre del 2017 y en ella se puede encontrar narrativa en catalán y en castellano, libros infantiles, de no ficción, política, poesía…

https://es-es.facebook.com/LaInexplicable/

 

 

 

+Bernat

Snapseed 2Más Bernat es una librería, una cafetería, un lugar de actos… En definitiva, es un punto de encuentro para los que disfrutan de la lectura. Se encuentra en Carrer de Buenos Aires número 6, cerca de Francesc Macià.

http://www.libreriamasbernat.com/

 

La Caníbal

_lacanbal_1a0947c4.jpgLa Caníbal se encuentra en Carrer de Nàpols, 314. Se define como una “cooperativa sin ánimo de lucro” que pretende luchar por la “transformación radical”.

http://lacanibal.net/

 

 

 

 

 

Llibreria Documenta

img_0877-e1516980060243.jpg

 

Documenta és una llibreria especialitzada en humanitats: art, literatura i ciències humanes. Va obrir l’any 1975 al centre de l’Eixample, al carrer Pau Claris.

https://www.documenta-bcn.com/

 

 

 

 

 

 

La Calders

 

PORTADA BONAUbicada al Poble Sec, La Calders va orbrir l’any 2014. Ha reinventat el model de llibreria tradicional: arrelada al barri i amb activitats periòdiques que gaudeixen d’una gran afluència de públic.

 

 

Llibreria Sant Jordi

DSC_0031

 

La llibreria sant Jordi fa 35 anys que va obrir al carrer Ferran, entre Plaça Sant Jaume i les Rambles. En molt pocs metres quadrats hi tobareu una gran varietat de llibres, sobretot d’art i fotografia.